Menu

Jelikož nám sezóna skončila, kuchyň je uzavřena a budeme se na Vás zase těšit 6. 4. 2024.

Na pivečko si ale můžete zajít kdykoliv během otevírací doby a dát si k němu například klobásu, nakládaný hermelín či utopence. 

Menu se skládá z tradičních pokrmů české kuchyně a jelikož se neustále obměňuje, nelze vložit jeho stálou podobu. Níže jsou vypsána nejčastější jídla, která se na vývěsní tabuli objevují.


Polévka


 Kč

Svíčková na smetaně

s domácím houskovým knedlíkem (1,3,7,9,10)

Hovězí guláš z kližky

s domácím houskovým knedlíkem (1,3,7) 

 Kč

Vepřové výpečky z bůčku 

s domácím houskovým knedlíkem a zelím (1,3,7)

Žlebský flamendr

s rýží

Smažený kuřecí řízek 

s bramborem (1,3,7)

Smažený sýr

s bramborem a tatarkou (1,3,7,10)

 Kč

Tvarohové knedlíky borůvkové 

se šlehačkou (1,3,7)