Menu
Menu se skládá z tradičních pokrmů české kuchyně a jelikož se neustále obměňuje, nelze vložit jeho stálou podobu. Níže jsou vypsána nejčastější jídla, která se na vývěsní tabuli objevují.
Kuchyň je od 2. 11. UZAVŘENA. Otevřena bude pouze během adventů na zámku a poté až od dubna roku 2025.
Polévka
45/50 Kč
Svíčková na smetaně
s domácím houskovým knedlíkem (1,3,7,9,10)
200 Kč
Hovězí guláš z kližky
s domácím houskovým knedlíkem (1,3,7)
180 Kč
Vepřové výpečky z bůčku
s domácím houskovým knedlíkem a zelím (1,3,7)
180 Kč
Žlebský flamendr
s rýží
180 Kč
Smažený kuřecí řízek
s bramborem (1,3,7)
190 Kč
Smažený sýr
s bramborem a tatarkou (1,3,7,10)