Menu
Menu se skládá z tradičních pokrmů české kuchyně a jelikož se neustále obměňuje, nelze vložit jeho stálou podobu. Níže jsou vypsána nejčastější jídla, která se na vývěsní tabuli objevují.
Obědy jsou pouze víkendy od 10:00 do 15:00. Večeře nevaříme.
Polévka
45/50 Kč
Svíčková na smetaně
s domácím houskovým knedlíkem (1,3,7,9,10)
200 Kč
Hovězí guláš z kližky
s domácím houskovým knedlíkem (1,3,7)
180 Kč
Vepřové výpečky z bůčku
s domácím houskovým knedlíkem a zelím (1,3,7)
180 Kč
Žlebský flamendr
s rýží
180 Kč
Smažený kuřecí řízek
s bramborem (1,3,7)
190 Kč
Smažený sýr
s bramborem a tatarkou (1,3,7,10)