Menu

Menu se skládá z tradičních pokrmů české kuchyně a jelikož se neustále obměňuje, nelze vložit jeho stálou podobu. Níže jsou vypsána nejčastější jídla, která se na vývěsní tabuli objevují.

Obědy jsou pouze víkendy od 10:00 do 15:00. Večeře nevaříme. 


Polévka


45/50 Kč

Svíčková na smetaně

s domácím houskovým knedlíkem (1,3,7,9,10)

200 Kč

Hovězí guláš z kližky

s domácím houskovým knedlíkem (1,3,7) 

180 Kč

Vepřové výpečky z bůčku 

s domácím houskovým knedlíkem a zelím (1,3,7)

 180 Kč

Žlebský flamendr

s rýží

180 Kč

Smažený kuřecí řízek 

s bramborem (1,3,7)

 190 Kč

Smažený sýr

s bramborem a tatarkou (1,3,7,10)

190 Kč